White wines
Smart selection of white wines from Italy and France. Excellent quality combined with very interesting prices. Ready to drink and enjoy now.

On
description: 

750 cl
Buy 1 botle for: 26.99 Lv.
Fortified, White

RONDINAIA
750 cl
Прекрасно и фино вино, направено от 100% Chardonnay. Подбраното грозде ферментира и отлежава в съдове от неръждаема стомана. Виното се характеризира с деликатна структура и развиващ се аромат на ябълка и банан, който е обогатен с лек привкус на бадеми и ароматни билки. Качествата на това вино са подчертани чрез добрата балансираност на киселинността му. Много подходящо допълнение към рибни ястия. Правилен избор за тези, които искат да се насладят на лекотата и вълшебството на бялото вино.
Buy 1 botle for: 39.99 Lv.
Fortified, White

CONVENTO
750 cl
Con Vento („С вятъра”) напомня за обгърнати с морския бриз лозя, а двете жълти линни на бутилката представляват разлюлените от вятъра полета с пшеница. Виното е 100% Sauvignon Blanc и като такова разкрива плътна структура с богат и характерен за този сорт грозде вкус. С аромат на пролетни цветове, грейпфрут и свежи кайсии, Convento се комбинира добре с леки блюда с риба или пиле.
Buy 1 botle for: 44.99 Lv.
Fortified, White

CHABLIS CUVEE TOUR DU ROY 2007 – FRANCE
750 cl
Buy 1 botle for: 32.99 Lv.
Fortified, White

CHABLIS 1ER CRU MONTMAINS 2006 - FRANCE
750 cl
Buy 1 botle for: 47.99 Lv.
Fortified, White

CHABLIS CUVEE TOUR DU ROY 2007 - FRANCE
375 cl
Buy 1 botle for: 19.99 Lv.
Fortified, White

GAVI 2008 DOCG SELECIONI
750 cl
Комбинацията от сортове грозде Кортезе, всеки от които има свои отличителни характеристики, събирани от няколко града в продуктовата зона Gavi, образува вино с особено широка и предствителна индивидуалност. Преминало през студена ферментация и съхранявано при ниска температура, то е със сламеножълт цвят и носи нюанс на деликатен парфюм, напомнящ зрели ябълки и диви цветя. По небцето виното се усеща леко пикантно, със средна плътност и хармоничност и с продължителен приятен завършек. Подходящо е за консумация както в ранната си възраст, така и след отлежаване в изба за няколко години.
Buy 1 botle for: 28.99 Lv.
Fortified, White

CAVI DOCG 2008 SELECIONI
375 cl
Комбинацията от сортове грозде Cortese, всеки със свои отличителни характеристики, събирани от няколко града в продуктовата зона Gavi, образува вино с особено широка и предствителна индивидуалност. Преминало през студена ферментация и съхранявано при ниска температура, то е със сламено жълт цвят и носи нюанс на деликатен парфюм, напомнящ зрели ябълки и диви цветя. По небцето виното се усеща леко пикантно, със средна плътност и хармонично с продължителен и приятен завършек. Подходящо за консумация както в ранната си възраст, така и след отлежаване в изба за няколко години. Алкохол: 12,33 Vol. % Грозде: 100% Кортезе
Buy 1 botle for: 17.99 Lv.
Fortified, White

GAVI DI GAVI DOCG 2008
750 cl
Изключително фино бяло вино. Гроздето, от което се прави това вино, се бере само от земите на община Gavi, и по-точно от известната местност Rovereto. След нежното изстискване на плода гроздовата мъст ферментира при ниски температури, за да запази характерните си плодови черти. Виното е с блед сламеножълт цвят, с прозрачнозелени нюанси, виното притежава рафиниран, наситен аромат, който носи както плодови, така и флорални черти, напомнящи вкуса на сочни и сладки ябълки и уханието на цветове от лайка. На небцето виното се усеща добре премерено и хармонично, с елегантен послевкус.
Buy 1 botle for: 35.99 Lv.
Fortified, White